2016-11-29 14:58Nyheter

För Bankgirot är lyhördhet och samarbete en självklarhet

Paula-Kjellin-BankgirotPaula Kjellin, Bankgirot

Vi lyssnar hela tiden på vad marknaden vill ha; finansbranschen likväl som konsumenterna förväntar sig direktbetalningar och då måste vi också kunna leverera det.

Nyhetssajten Voister har intervjuat vår kollega Paula Kjellin, Business developer, om hur Bankgirot arbetar med utveckling och digitalisering. 

– Vi vill jobba nära finansbranschen för att lösa deras krav, därför att precis som de är vi också i en förändringsresa där vi förändrar marknaden tillsammans. Det dyker också upp många nya aktörer i området som hittar sin nisch och kompletterar utbudet till de traditionella bankerna, så det gäller att förstå kunderna, våga testa sig fram och att hitta värdeskapande samarbeten, berätta Paula Kjellin, Business developer på Bankgirot för Voister.


Om Bankgirot

Bankgirot är Sveriges mest erfarna fintech-bolag. Vi är ett svenskt clearinghus med snart 60 års erfarenhet av att leverera marknadsledande finansiell infrastruktur. Varje dag strömmar 5 miljoner transaktioner eller 66 miljarder kronor genom Bankgirots betalningssystem. Våra 270 medarbetare utvecklar Bankgirosystemet, Betalningar i realtid och PKI Services. Bankgirots system möjliggör bland annat Swish, Autogiro och elektronisk identifiering. Vi garanterar och digitaliserar den svenska betalmarknaden med tillstånd från Finansinspektionen.