2018-10-24 14:00Nyheter

Bankgirot söker engagerade och kvalificerade kundrådgivare

Vi söker nu två serviceinriktade och engagerade kundrådgivare till vårt trevliga team på Bankgirots Kundservice. Du bidrar aktivt till den totalupplevelse som kunderna får av Bankgirot. Kundservice hanterar support och rådgivning till bankerna och deras företagskunder.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som kundrådgivare är du tillsammans med dina kollegor ansiktet utåt för Bankgirot i alla kontakter med kunderna och ser till att de får högkvalitativ service. Du ingår du i ett team på ca 20 personer och är placerad i trevliga lokaler centralt i Liljeholmen. Du rapporterar till teamledare och gruppchef för enheten.

Du tar emot inkommande samtal och hanterar administrativa ärenden, svarar på frågor och hjälper kunderna till rätt lösning. Många frågor är av komplex karaktär jämfört med en del andra kundtjänster, och kräver därför att du har en förmåga att tänka ett steg längre!

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start så snart som möjligt till augusti 2019.

Din bakgrund

Du har tidigare arbetat med service och/eller försäljning och motiveras av att arbeta med kunder. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi, It eller liknande. Du kan ha arbetat extra med liknande arbetsuppgifter under din studietid men nu är klar med din examen och vill ta steget ut i arbetslivet.

Du som person
  • är glad, öppen och inger förtroende
  • är självständig, tar gärna initiativ och kommer med lösningar
  • är entusiastisk och positiv även i situationer med högt tempo
  • är en lagspelare med starkt driv
  • är ansvarstagande och noggrann
  • har lätt för att sätta dig in i olika system, processer och rutiner
  • bidrar aktivt till utvecklingen av vår kundservice
  • har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se  eller 076-620 29 52. Vi ser fram mot din ansökan i ett beskrivande cv eller brev där din kompetens och intresse för tjänsten framgår. Din ansökan gör du via www.wise.se. Kom in med din ansökan omgående då urval sker löpande, dock senast den 11 november 2018. Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Om Bankgirot

Bankgirot är Sveriges mest erfarna fintech-bolag. Vi är ett svenskt clearinghus med snart 60 års erfarenhet av att leverera marknadsledande finansiell infrastruktur. Varje dag strömmar 5 miljoner transaktioner eller 66 miljarder kronor genom Bankgirots betalningssystem. Våra 270 medarbetare utvecklar Bankgirosystemet, Betalningar i realtid och PKI Services. Bankgirots system möjliggör bland annat Swish, Autogiro och elektronisk identifiering. Vi garanterar och digitaliserar den svenska betalmarknaden med tillstånd från Finansinspektionen.