2018-06-25 12:57Nyheter

Bankgirot söker Chef Process & Vendor Management

Är du en öppen och affärsmässig person med goda ledaregenskaper? Vill du arbeta på ett av Sveriges mest erfarna fintech-bolag? Bankgirot söker dig som vill axla rollen som Chef Process & Vendor Management!

Din vardag

Som Chef för ”Process & Vendor Management” är du ansvarig för Bankgirots tjänsteleverans och de service providers som Bankgirot samarbetar med. Du är också ansvarig för att för att utveckla och kontinuerligt förbättra arbetsmetodiken.

Du är operativ chef och leder det dagliga arbetet och utveckling av process och leverantörsstyrning. Du är aktiv i avstämningsmöten med leverantörer, omförhandlar avtal etc.

Din roll är även att samverka med övriga chefer och medarbetare för att utveckla både gruppen och IT som helhet. Teamet består av olika kompetenser varför din utmaning blir att få gruppen att fungera vad gäller metoder och processer, både mot interna och externa intressenter. Du har personalansvar för ett antal medarbetare inklusive lönesättning, medarbetarsamtal, rekrytering etc.

Vem är du?

Vi ser att du har tidigare chefserfarenhet från en IT-organisation samt erfarenhet av nära samverkan med externa leverantörer. Du förstår utmaningarna med att samarbeta med Service Providers och att leda och styra tjänsteleveranser via avtal.

För att lyckas i rollen så ser vi att du har goda ledaregenskaper, är öppen, kommunikativ, tydlig och proaktiv. Du har även en god förmåga att prioritera och inger förtroende.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Bankgirot med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Catarina Andersson, på 076- 000 18 86 eller catarina.andersson@wiseit.se. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Om Bankgirot

Bankgirot är Sveriges mest erfarna fintech-bolag. Vi är ett svenskt clearinghus med snart 60 års erfarenhet av att leverera marknadsledande finansiell infrastruktur. Varje dag strömmar 5 miljoner transaktioner eller 66 miljarder kronor genom Bankgirots betalningssystem. Våra 270 medarbetare utvecklar Bankgirosystemet, Betalningar i realtid och PKI Services. Bankgirots system möjliggör bland annat Swish, Autogiro och elektronisk identifiering. Vi garanterar och digitaliserar den svenska betalmarknaden med tillstånd från Finansinspektionen.